Men hallå!

Ja tjena. De var ju ett tag sen. Tror inte jag skrivit sen jag kom hit, sist jag var inne och skulle skriva så gick de inte å komma in.

Fredags blev lite fest ändå, kul och träffa folk var det, men annars var de inte så mycket att ha.

Lördagen blev det shopping i jkpg, handlade väldigt mycket. Eller mycket blev födelsedagspresenter, detta året har jag fått välja själv eftersom mamma har så mycket annat och tänka på, men det gör inget. Kan ju säga att sovrummet är väl så gott som klart.

Idag har vi hälsat på morfar, kollat igenom lite. Sen blev det lite svullopizza, sen kom Chrille på fika, sen kom Eve, och nu är dagen slut. Ska väl gå igenom stan ännu en gång imorn och leta efter något linne som jag kan ha på begravningen. Svårt!

Dagarna kommer gå i ett nu, imorgon måste jag säkert vakna tidigt för det kommer en larmnisse hit, sen ska jag ner på stan och leta kläder + lampor. Tisdag är det torgdag, då ska jag leta gardiner. Sen på kvällen är det speedway =). Onsdag lär väl springa iväg bara sådär. Torsdag ska vi hjälpa morfar med att städa och göra ordning, sen på kvällen kommer min älskling äntligen och även Kim. Sen fredagen, som kommer bli väldigt jobbig, begravningen.

Sen lördagen ska vi bara vara hemma familjen och äta kräftor eller något annat gott, sen söndagen fyller jag år*wohoo*, tårta på sängen är ju mitt måste. Sen på förmiddagen ska vi fira min kusin som också fyllt år 2 dagar tidigare. Sen har jag varit här i 1½ vecka, gissa om dagarna har gått?

Men nu har de blivit tillräckligt långt.

Bye!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu