Dåligt tänkande.

Jag bord verkligen sluta röka, och det på en gång. Jag går och oroar mig över att jag har Kol och bla bla bla, och då är man fan dum som går ut och röker ändå. Jag ska sluta, jag skulle må så mycket bättre av det. Men det får faktiskt vänta tills efter begravningen. Även då får jag lägga om maten lite, fast det behövs inte mycket, tydligen ska man som rökare bränna 100 kcal mer per dag, och det är ju inte mycket. Men nu när jag lyckats gå ner i vikt vill jag inte gå upp dom igen. Så när jag ska sluta så får jag nog se upp med godsakerna, det är det som många åker dit på när dom slutar.

Lön imorn, sitter häroch väntar på att klockan ska slå 00, så jag kan boka min resa hem på torsdag. Ikea blir nog istället med mamma och pappa, (min kusin tror hon kommer vara för bakis på lördagen för att orka med,haha), men vi behöver ha något annat att tänka på.Jag fattade det som att t.om pappa ville hänga med, och det är inte ofta han säger ja till det frivilligt, utan hänger med för att vara snäll :D Berättade innan för E hur jag ville att det skulle se ut i sovrummet, Svart o Lila, men nene så fick de tydligen inte se ut. Kanske jag ska köpa ändå för att bevisa att det faktiskt är väldigt snyggt ihop? Han vill även att jag ska önska mig playstation i födelsedagspresent, men haha den går jag inte på. Tyckte han kunde köpa eget. Men jag är fortfarande ganska så barnslig när de gäller min födelsedag,maräng tårta på sängen och presenter :D Varken pappa eller E tycker om tårtan, men de är min dag, då bestämmer jag :D

Imorn har jag en fullspäckad dag på jobbet, tji fick jag för jag ska vara ledig i över en vecka. Och det är personer som verkligen tar all tid som det står, eller gärna mer, jag tror jag har en dag full med små gnälliga människor imorn. Men det är bara försöka göra som dom vill och se glad ut.. Borde byta ut min lapp med någon annan i smyg.

Har varit trött hela kvällen nu men nu börjar jag vakna till…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu