Okej..

Kvällsjobbet gick okej, åkte tidigare till jobbet, fanns inget att göra här hemma, och just nu trivs jag bättre med folk omkring mig eller att ha något att göra. Jag har en så otroligt bra grchef, vi ska kolla på måndag om jag kanske bara behöver jobba mån,tis och onsdag nästa vecka och sen inte förrän måndagen efter begravningen. Då kan jag åka ner som nästa fredag igen. Vore väldigt bra. Skulle kännas skönt.

E hyrde film till ikväll, som han ser på nu, jag känner att jag inte riktigt kan koncentrera mig på den ändå, så jag gick in i sovrummet. En wrestling film, inte riktigt min smak.

Tänkte faktiskt måla sängen imorn, så jag har något att göra. Men får väl se imorn om orken finns då. Skulle samtidigt behöva leta efter en långare skjorta till begravningen, men det får bli antingen eller. Och om jag inte gör sängen nu så blir de aldrig av. Kläder kan jag egentligen leta efter hemma i vetlanda, fast här finns lite mer möjligheter. Äsch får väl helt enkelt se vad roller skiten kostar. Färg har jag redan. Om den inte torkat, råkade öppna den då jag höll på med byrån. Trodde den skulle behövas dit också.

Aja natt på er.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu