Jag och röda dagar.

Vi tål tydligen inte varandra, sist jag var sjuk var i julas, och gången innan det som jag minns var förra årets nyårsafton. Och nu kommer det igen. Och varje gång är det typ förkylning, en rejäl jäkla förkylning, jag antar att jag får ta tillbaka de där att jag jobbar på måndag även om jag är förkyld, för jag är helt slut, att gå några meter gör så att hjärtat slår 100ggr mer slag än normalt. När jag för en gångs skull vill jobba så kanske jag inte kan, om jag inte blir bättre imorn, tänkte annars vara snäll och ringa jobbet redan imorn och sjukanmäla mig, så har dom tid till att ringa in någon. Fast vet inte ens om jag får göra så? Halsen kittlas på mig också, jag vill bara köra in ett finger och klia men det går ju inte. Och dum som jag är så röker jag ändå, varför är man så dum?!!

Skulle tittat på sex and the city filmen, men den laddade så sakta (nej jag laddar inte ned, har hittat en sida som man inte bhöver ladda) Så jag är faktiskt laglig :P Så det blev den andra filmen som jag blev rekomenderad, Taken. Så bra, jag skulle agera precis likadant om det handlade om mitt barn, eller jag skulle försöka iaf…

Tänkte leta reda på de första avsnitten på oth o alla dom där braiga programmen, så tiden går lite, är sjukt slö, men sova kan jag inte än, troligen inte förrän E är hemma.

Nej nu ska jag snora vidare här..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu