Piss & Skit.

Jag avskyr denna sida. Tror en snigel kommer snabbare fram än denna sida ibland. Och nu funkar den inte som den ska ändå.
Sjuk fortfarande, så jag stannar hemma imorn från jobbet, blir hemma tisdag också. Mår skit på kvällen, dagen är lite lugnare, eller jag är lika jäkla snorig då men febern kommer framåt kvällen. Men på detta så märkte jag av när jag vaknade idag att jag hade ont i örat, har symptom till öroninflammation, ringde idag och försökte få tid, men ganska så fullbokat, skulle ringa tidigt imorn så jag kan få tid. Är det inte inflammation så är det ju ändå någon annan skit som bheövs rättas till. Väldigt obekvämt måste jag säga, är som ett tryck mot örat hela tiden..

E bjöd på god mat idag :D Tycker verkligen om Böf´s fläskfile och de grillade grönsakerna, fast idag smakade det inte så värst mycket.. Nu ikväll har vi tittat på film ”Låt den rätte komma in”, ingen film för mig. Är inte så mycket för vampyr filmer faktiskt, mest äckligt.Ysch! Hittade inte den filmen jag ville se, så E fick återigen hyra.

Ska nog snart försöka sova, måste ju upp tidigt och ringa jobb och läkare imorn. Hoppas hoppas på tid.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu