Snoris..

Ja fyfan. Förkyld som satan, varför just på mina lediga dagar, tänker fan jobba på måndag även om jag är riktigt förkyld, förlorar ju säkert 200 i timmen annars.

Igår var de grillning igen. Gott. Idag har vi hunnit med systemet, rusta, en klippning (inte jag),lunch vid hamnen. Och jag får väl snart ta tag i sovrummet, som egentligen är sambons städdel i huset, men ja, de har inte blivit gjort  :)

Innan vi skulle åka så märkte vi att en viss Skilla satt och sket i köket? Vafan. Aldrig hänt förut, hon har varit såå duktig hela tiden, bara på lådan, men nu minsann så skiter hon i köket. E pratade om hon kunde protestera mot något, men vad? Och varför i köket? Lite äckligt gjort av henne tycker jag.

Lite smått träningsvärk idag, men bara i vänster sida, för tydligen så lyfter jag lite snett :P Var och tränade igår, vart inte lika mycket som sist, men jag kände av förkylningen och min höft gör också ont, så kände att jag var tvungen att ta det lite lugnare.Får se om vi kan åka ut på måndag igen om förkylningen är bättre.

Ikväll blir det öl, kanske utgång, jag är inte sugen, sitta och snora ut är inte så kul. Men vi får se.

Nu ska jag ta tag i sovrummet, kanske blir roligare om jag tar en öl till?=)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu