What a day, what a day!

Vanlig dag på jobb, ganska så lugn. Ner på stan och shoppade lite efter jobb, julklappar och lite julsaker. In på Clas Ohlsson och leta ljusstake som jag hittade på nätet men fanns inte butik, dom hade byggt om där inne och jag tycker då de var bättre innan, jag gick runt runt, dom hade två ingångar så ett tag undra jag vafan var felet. Och när jag skulle ur butiken så var jag tvungen att åka flera rulltrappor, visst de var kul när jag var liten men fasen så drygt, trodde aldrig jag skulle komma ur butiken.. Aja påväg hem så tänkte jag: Blir nog inga kläder till mig själv denna månaden.. Lagom till jag slutat tänka de och jag skulle cykla förbi affären så kommer en människa med gul väst ut i vägen, stannade mig och det var ju såklart polisen. Jag cykla utan lyse och 500:- åt helvete. Om jag bara gett fan i att cykla till affären så hade jag sluppit böter. ÅHHH!!! Helt fel månad att få böter i. Passar inte alls nu. Men hon verkade trevlig, ja förutom att hon gav mig böter då :)
Har redan betalt in den, för om den inte kommer in som den ska så hamnar jag direkt hos kronofogden, och det slipper jag ju gärna.

Klockan är snrt halv tio, har inte fått i mig någon mat ännu, är väldigt hungrig nu, E lagar mat, brukar bli ganska så sent då.

Ska hoppa in i duschen innan mat blir färdigt..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu