Jag kan sakna..

På söndag är det 1.a advent, lite sådär små mysigt tycker jag, iaf var det när man bodde hemma i Vetlanda, där är det julskyltning på söndag, brukade alltid gå på det, all stjärnbelysning är tända och sen massa stånd som man kan vinna saker i(jag vann t.om saker när jag var yngre, inte min tur längre direkt). Här har jag faktiskt ingen aning om det ens är någon julskyltning, hör aldrig någon prata om det, har aldrig varit på någon heller. Men tror även om de nu skulle vara de, så är det mysigare i en mindre stad. Här gissar jag att alla står på varandra.

Nästa år så hoppas jag att jag har körkort, då kan jag åka ner och vara med. Idag är det exakt 4 veckor kvar till julafton, veckorna lär ju bara springa iväg, denna vecka är snart slut. Nästa vecka så ska vi på julbord på helgen, veckan efter de så fyller E år och jag har långhelg, veckan efter det så jobbar jag helgen, och sen tisdagen efter det så åker jag hem och på torsdagen är det julafton. Vi vet väl fortfarande inte vart vi ska vara vid jul, men tror inte det blir hos morfar, blir nog för mycket minnen på en gång då. Kommer nog kännas väldigt tomt utan mormor. Visserligen var hon inget bra förra julen heller, men hon fanns Där. Det är sjukt hur annorlunda allt kan bli på ett år.

Ska väl snart bege mig till sängen, men lär väl inte somna förrän 2 ändå, vi försökte lägga oss tidigt igår, men totalt misslyckades, som vanligt. Men på lördag har jag sovmorgon iaf, det känns bra.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu