Late Au.

Jo vilning blev det och någorlunda lång också. Sen handling blev det också, även sen middag. Har blivit så dålig på att laga mat, under tiden jag gick ner i vikt lagade jag mat nästan varje dag, nu blir det inte alls speciellt ofta, brukar oftast bli ww till lunch och sen något köpt till middag, inte skit mat just, men köpt. Idag blev det biffstroganoff. Men imorn tänkte jag faktiskt göra fläskfile och potatisgratäng. E tyckte jag skulle göra utan påse, jag kan säga att jag gjorde det men köper nog påse ändå, enklast :)

Letar efter massageställen, finns på badet här i närheten, men dom tyckte man skulle basta innan, jag är verkligen inte den personen som tycker om att visa mig naken inför andra människor. Jag tycker bara det är jobbigt och det känns som folk flor ögonen ur sig. Kanske de inte är så men så känns de. Men jag får väl se, vore skönt om jag kunde göra det på torsdag, för då kommer jag väl kunna känna efter om de är nå annat, och kan då ringa doktor muhammed som de flesta nu heter! Men ringer jag till läkaren lär jag väl få ljuga och säga att jag har super ont, för annars är det väl bara alvedon som gäller enligt dom. (Är ju inge förtjust i den svenska vården längre)..

Någon mer som ser Oth, tycker inte alls de är samma serie längre, jag vill ha luke o peyt.. Men oj så jag jubla igår i Desp, precis som jag ville att det skulle bli :D Tänker inte nämna mer, många följer ju svensk tv.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu