What a fkn day!

Ingen bra morgon idag, jag blir väldigt väldigt sällan arg så det syns på jobbet, men idag blev jag och det fick hon höra, eller inte ondöigt arg men jag skrek till lite åt henne, blir så trött på när dom inte lyssnar, och sen att dom gnäller över att dom inte får rast, men kanske inte så konstigt när det går inte snigel fart. Men jag bad faktiskt om ursäkt innan jag gick hem, jag tycker om henne annars, men när något är jobbigt för henne så lyssnar hon inte alls. Annars så har dagen vart okej, varit hos väldigt dementa personer, det är inte så givande att höra en och samma sak hela tiden. Men de är mitt jobb.

Köpte med mig lussekatter och julmust hem, smaskens det var, fast godast är när dom är helt nygjorda. Jag vill baka. Ska göra det veckan som jag är långledig på, är tanken iaf.

Hylla nr 2 ska snart upp, får väl kika förbi någon affär imorn och se om jag hittar några söta ljuslyktor som jag kan ha därpå. Tänker även lägga mig och vila en stund..

JO! Här har jag gått och väntat i över 2 veckor på att få svar om E kan bli min handledare, så igår googlade jag efter lång tid det egentligen tar för att få det igenom, så visade det sig att vi måste gå den där handledarkursen FÖRST innan han kan bli godkänd, jag trodde ju det var tvärtom. Lina i ett nötskal. Så inte så konstigt att han inte blivit godkänd då inte. Nu ska vi bara försöka hitta en tid som passar oss båda att gå på kursen, E har väl endel o göra nu på jobbet och kan inte alla dagar. Men vore ju skönt om vi kunde fixat det innan nästa år.. Jag vill börja köra NUUUU! Kollade efter bilar igår, jag vill nog ha en passat eller golf. Golf är dyrt men dom är små, passaten var ganska så fin, och inte överdrivet dyr. Men vi får se, får väl snart gå och ansöka efter ett lån, men tror jag ska betala lite av bilen själv. Vi får se…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu