Fredags kväll..

Fredagar är dryga att jobba på, mitt gamla schema så var jag ledig väldigt många fredagar, nu är jag inte de längre. Tycker nästan sämre om att jobba fredag än måndag.

Vi var iväg på ÖB innan och kollade lite, men det jag åkte dit för att handla fanns ju förstås inte, folk verkar åka dit som galningar så fort bilagan kommer ut, och den kom ut idag.(Tror jag?) Ljusstaken fanns inte, och saffranet som var billigt fanns inte, där gjorde dom ett fel enligt mig, jag tycker dom borde satt en begränsning per person. Jag kan ge mig fan på att någon person i en såndär turkbutik(ursäkta språket) köpte på sig hur många som helst och säljer dyrare där. Det är vad jag tror. Och sen köpte ju säkerligen de flesta på sig flera stycken, för de är ju pissdyrt på andra ställen. Dom borde som sagt satt en begränsning.

Nu är jag förbannat hungrig, det blir någon form av skräpmat, tror det blir kebabtallrik minsann. Helst Böf, men det blir de inte.. Kommer nog aldrig tröttna på deras fläskfile med grillade grönsaker och favoritsåsen. Mmmmmm!

Nehe får väl ta och rycka tag i min sambo så jag får mat i magen. Jag börjar bli trött på att inte ha körkort, är way to beroende av E, och att han måste följa med överallt. Han vill ju gärna oftast inte. Han kommer nog bli superglad den dag jag har ett körkort.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu