I´ve done it ALL!

Irreterad är vad jag är nu. Hela denna dagen har gått åt till att städa,tvätta,diska. Då tyckte jag att mannen i huset kunde laga mat, men nesh! Det skulle jag också göra. Vilken tacksamhet.. Jag är ju ledig JÄMT, då ska jag göra allt, right? En jävla husmor hemma och slav på jobbet. Fan vilket underbart liv jag lever ibland. Okej nu kanske de låter som om jag vore super bra, men nej det är jag inte, ni kan ge er fan på att det är gnäll på ovanstående saker. För jag tycker det är så fel att inte båda hjälps åt, även om jag inte jobbar heltid. Så sen då, när vi skaffar barn och jag är hemma på HELTID, undra vad jag ska hinna mer och göra då? Aja vi får väl först och främst se om den dagen kommer.

Jag tycker det är så orättvist att jag ska behöva göra detta när jag är ledig, för nu jobbar jag helg igen, då är jag ledig idag. Men när han har ledigt, alltså på helgerna, så ser inte jag honom göra något(i hemmet alltså)? Ska det spela någon roll vilken dag man har ledigt? Och den dagen kommer om jag börjar jobba heltid, ska det då se ut som ett rövhål här hemma?

Över till något bättre… Har precis bokat tågbiljett hem till jul, tog den enormt långa resan, som är nästan 6 timmar lång, men den var billigare, och det kan jag tycka det är värt. Men helst av allt skulle jag åka hem just nu, det skulle suttit såå bra med ett körkort just nu. Just nu hatar jag att bo här.

Nu har jag fått avreagera mig lite..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu