Hemma i vetlanda.

Då så var jag hemma i småland. Tog sin lilla tid att komma hit. Tåget jag åkte med igår fick plocka upp alla passagerare från ett annat x2000 tåg, och när väl det var gjort efter ca 45 min så kunde inte vårat tåg gå, för någon satans dörr gick väl inte stänga, 17.51 skulle jag varit i nässjö men kom fram 19.30, stackars pappa som fick stå och vänta i nästan 2 timmar på mig.. Sen tycker jag det var så dåligt att man inte fick någon direkt information om vad som hände.. Balletåg.

Skönt var det att komma hem iaf. Grillade lite när jag kom hem, sen kom Eve och hämtade mig, så jag fick åka och se hennes nya lgh.

Idag var jag upp redan 9, göra sig ordning för Östanå. Hann även med att gå på stan en liten stund, men hittade inte mycket, bara underkläder. Alla mina mynt som jag växlade in igår har inte kommit in än, fan nästan en 1000 lapp, kan man göra annat kul för. Hoppas dom kommer in senare ikväll.

Ikväll ska vi upp till kumla och se på speedway :D:D:D Ligger inte långt från Vås, ska försöka övertala E att komma dit.. Så vi blir nog hemma ganska så sent ikväll.

Och imorn måste jag upp tidigt igen, ska ut till nästa kusin i Aneby o hälsa på, träffa lillfisen Melvin också.

Men nu ska jag göra mig i ordning.

C Ya!

One Response to “Hemma i vetlanda.”

  1. Cissi Says:

    SJ..Ja, vad säger man..ingen ordning alls, och så har det och kommer alltid att vara.
    Skönt att du kom fram tillslut iaf :-)

    Kram Cissi

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu