Torsdag.

Har precis fått i mig lite mat, hemgjord burgare, hemgjorda potatisklyftor, och en jäkla massa sallad. Nu spelar det ingen roll om det är gott längre, är man hungrig så går det mesta i.

Jag kände innan att det kändes som om jag stod still, men det gör jag inte, det går fortfarande neråt. Även de tajtaste nyaste byxorna börja hänga lite. Men det börjar bli liite tröttsamt att banta nu, oftast har jag inte något sug efter ”det goda” men när det kommer, så är det saker som jag inte äter alls, och igår luktade min katt grillchips. Jag tror det är jobbigast första veckan. När det kanske är som en vana att man äter godis vid film, eller en serie. Fast jag dricker ju fortfarande min light, den har jag svårt att släppa, tur den är så gott som kalorifri.

Nu hade det vart kul om jag tagit kort från Dag 1, sett skillnaden. Jag kan se skillnad på magen, men inget annat, mina lår är fortfarande tjockislår:P man får säga så när man bantar..haha. Fast bara jag. Men nu ska jag ta kort en gång i veckan, om minnet inte sviker mig. Sen är tanken att jag ska banta i 3 veckor till, så exakt fram till midsommar. Sen efter det börjar min sem.

Letar för fullt efter resor, känns som om de lutar åt en sista minuten, man kan ju hamna fint.. Min första vecka är så gott som redan planerad, Vetlanda hela veckan troligen. Hem till mamma o pappa. Båda jobbar ju, men mamma får allt ta ledigt en dag så vi kan ta våran a6 dag som vanligt :D

Nehe långt inlägg här, nu ska jag hoppa in i dusch, se på film, sen kanske Big brother om de hinns med innan jag slocknar.

OaO!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu