Dag 11.

Vaknade 06.40, avskyr att stressa på morgonen. Hann knappt få i mig frukost, vilket är väldigt viktigt för mig nu när jag inte kan köpa vad som helst att äta på jobbet. Och jag vill äta alla mål jag bara kan :D Men det gick bra ändå, fick inte så sen rast.

Köpte pasta sallad till lunch, helt onödigt för jag fick slänga det mesta av pastan. Och sen var salladen ganska så äcklig i sig. Så det förlorade jag mest pengar på. Väldigt många på jobbet som pratar om viktminskning, många kör pulver eller liknande, det är ju så förbannat äckligt. Iaf nutrilett, smakar som papper med jordgubbssmak. Fast ska tydligen finnas de som är helt okej också. Men det kostar massor mer. Jag tycker detta är bättre, visst det går inte så snabbt, men om jag går ner för snabbt är säkert risken att jag går upp väldigt stor. Men det är tråkigt att det ska ta sån tid, man vill ju gärna att det ska synas direkt, gärna samma dag :D Men men, kanske är kroppen lite finare till sommarn.

Igår kväll när jag skulle sova låg jag och tänkte att imorgon ska jag verkligen ut och gå/springa, idag…. har jag inte lika stor lust. Är ju blött och halt, kan ju trilla.. Med min springstil så kan allt hända. Vi får se, kanske senare ikväll, just nu är jag bara sugen på att lägga mig en stund.

Over and Out!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu