Öroninflammation..

Så då har jag hälsat på doktorn, och mycket riktigt, det var en utländsk läkare.. Jag har inget emot dom, men jag förklarade att jag hörde dåligt i vänstra öra, men likförbannat så pratade han lågt och otydligt, så ja jag förstod ju nada. Han gjorde min mardröm: Sög i örat (När jag var liten var jag tvungen att göra det och det gjorde så sjukt ont att jag aldrig någonsin ville göra om det, minns smärtan än i dag.) Men jag blev tvungen att göra det för det skulle bli bättre. Men faktiskt så gjorde det inte ont, men förbannat obehagligt att ha den där saken i örat susandes, så jag ryckte till flera ggr, det tyckte han inte om. Men berömde mig som om jag vore ett litet barn(vilket jag nästan var där inne) haha. Han sa att det var någon slags öroninflammation, fick recept till örondroppar, och hjälper inte det så ska jag dit igen inom en månad, och även om det hjälper så ska jag dit om 2-3 månader. Men egentligen vill jag faktiskt ha en svensk läkare, eller en läkare som är väldigt bra på svenska och pratar tydligt. Jag vill gärna förstå vad det är som sägs. Tycker inte det är något konstigt med det. 350:- gick dagens äventyr på med läkarbesök o dom där jäkla örondropparna. Så nu är jag snart pank. Tur det är lön snart igen :D

Kände av i kroppen att jag inte är riktigt frisk, blev helt slut av att röra mig den lilla biten. Men nu har jag några dagar på mig att bli riktigt frisk, och det känns bra, även om jag förlorar lite pengar. Jag tror jag ska fråga om jag kan jobba extra en dag nästa vecka. Eftersom det bara blir lör-sön som jag jobbar denna veckan.

Ska vila en liten stund nu, blev inte så värst många timmar sömn inatt.

2 Responses to “Öroninflammation..”

  1. Pia Says:

    Hittade hit via google.. Har själv öroninflammation nu och fick, precis som du, oturen att ha en utländsk läkare. Min läkare talar tillräckligt högt, men han är dansk så man hör ändå inget av vad han säger. Han sa egentligen inte vad det var med mitt öra, men han sög och grejade (fy fan, jag lipade som en liten unge!) det högra örat ett bra tag och la in en örontampong till sist. Nu har vänster öra också börjat värka något enormt.. Och läkaren är på semester. Fick bara droppar som jag skulle droppa i det, men det har bara blivit värre.. Hade du nåt problem med värk? Jag blir galen på min värk.. Får käka 4-5 tabletter per dag för att ens kunna tänka på nåt annat än örat! För mig verkar det sitta liksom i nedre delen av hörselgången.. Känns som om jag har 100 kg stenar där som tynger ner örat och dunkar och har sig.

  2. Lina Says:

    För mig har det blivit bättre, gör inte speciellt ont, inte nu längre, om det är något så kliar det mest. Nej har det väl börjat så är det svårt att sluta tänka på det. Vilket gör det nästan ännu värre.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu