I´m like a bird..

Äntligen har mina lediga dagar börjat, Wonderbar. Ingenting direkt planerat, tvätt och städ imorn. Sen vill jag äta påskmat också, men är tydligen lite ensam om det här hemma.. :(

Men jag hoppas på sol så jag kan sitta ute på balkongen och njuta. För idag fick vi ju regn, börjar de tyda på sommar redan? Nee tidningen lovar sol på fredag och lördag, och jag litar på tidningen (vill lita). Solade lite efter jobbet, är så skönt att lägga sig efter jobbet, men jag slocknar nästan alltid.

Vann ”Fuck You” tshirt med Heidi Klum, får väl se om den är nå snygg, eller om den mest var snygg på tradera. Tycker jag borde få hem kläderna snart. Är ju nästan farligt att börja shoppa därifrån, lätt att man handlar på sig för mycket.

Ser nu på hockey, HV-FBK, ser inte bra ut för Hv, får se om Janne kan ordna upp det nästa år då :P Ärligt så bryr jag mig faktiskt inte om hockeyn speciellt mycket, tittar mest för han tränar frölunda (snart Hv), och sen när man åker hem så är man så gott som tvingad att se på de, eftersom pappa sitter som slickad framför tvn.

Min träningsvärk börjar ÄNTLIGEN gå över, men inatt gjorde det sjukt ont, så fick gå upp istället, kändes bättre av att stå, det var som om benen var sträckta hela tiden. Obekvämt. Men nu är det över för denna gången :)

Nej nu ska jag in och kika mer på tradera :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu